Meteen naar de content

🚚 GRATIS TRACEERBARE VERZENDING

50% KORTING EINDIGT VANDAAG!

🫶 30 DAGEN TEVREDEN OF TERUGBETALING

🔒 100% VEILIG BETALEN

🥇 5.300+ TEVREDEN KLANTEN

  Over ons-origineel

  Wie zijn we?

  Een team van jonge, gepassioneerde en visionaire mensen.

  • Lavettos is een klein maar vooruitstrevend bedrijf dat zich toelegt op woondecoratie, modekleding en huisverbetering. 
  • We werken de klok rond om de meest innovatieve producten te vinden, zodat u geen uren hoeft te besteden aan uw eigen onderzoek.
  • Met een missie om de beste producten met de beste kwaliteit en de beste service aan onze klant te bieden. Ons doel is om Lavettos te positioneren als leider op het gebied van online services. Vertrouw op ons team van experts om u te helpen de concurrentie voor te blijven en altijd voorop te lopen op het gebied van technologie. Doe mee met onze productrevolutie terwijl we voortdurend uitdagen wat mogelijk is in uw leven en helpen om wereldwijd awesomeness te brengen.

  Onze visie en cultuur

  Onze waarden zijn belangrijk voor ons als Fair Business.

  • Experts voorspellen een veelbelovende en glorieuze toekomst van e-commerce in de 21e eeuw. In de nabije toekomst zal e-commerce zich verder bevestigen als een belangrijk verkoopinstrument.
  • Bij Lavettos geloven we dat e-commerce de wereld dichterbij heeft gebracht. E-commerce is een zegen nu we de gebeurtenissen over de hele wereld leren kennen.
  • In de toekomst zou 50% van de retailtransacties online plaatsvinden. De klant geeft de voorkeur aan een breed scala aan keuzes met de beste kwaliteit en prijs. En we denken dat Lavettos een van hen zou zijn.
  • We hebben onze fundamentele kernwaarden dienovereenkomstig bepaald en ze zijn inherent aan en maken integraal deel uit van ons bedrijfsbeleid. Deze waarden en ons harde werk hebben ons geholpen sneller te groeien.
  • Onze waarden zijn belangrijk voor ons als Fair Business. Wij geloven en volgen ze oprecht. Het is ons doel om 's werelds meest klantgerichte bedrijf te zijn, waar klanten alles kunnen vinden, ontdekken en winkelen bij Lavettos .

  Onze service en toezeggingen

  • Ze zeggen dat geld niet gelukkig maakt, maar bij Lavettos geeft elke cent die je uitgeeft je veel geluk!

  Beste prijs en kwaliteitsproducten

  • Zoals u weet, is een van de belangrijkste redenen waarom we Lavettos hebben opgericht, om onze klanten producten van de beste kwaliteit te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. In tegenstelling tot de conventionele verkopers hebben we niet veel fysieke winkels met hoge huren, lonen en distributiekosten. We hebben onze eigen magazijnen. Er zijn geen agenten betrokken bij het inkoopproces. Voor alle overige handelingen tot aan de verzending van de producten hebben we in-house afdelingen. Uiteindelijk zijn we in staat om onnodige kosten te besparen en dat voordeel geven we liever door aan onze klanten.

  Betalingsbeveiliging en privacy (PayPal en SSL-certificaat)

  • Uw online transactie op Lavettos is veilig met de hoogste niveaus van transactiebeveiliging. Lavettos maakt gebruik van SSL-coderingstechnologie om uw kaartgegevens te beschermen, terwijl deze veilig via SSL rechtstreeks naar een beveiligde elektronische kluis worden verzonden voor betalingsverwerking. We gebruiken Paypal als betalingsgateway die het meest veilig en betrouwbaar is. Bij Lavettos delen we op geen enkele manier de gegevens van onze klanten met derden. De door ons verzamelde gegevens worden gebruikt voor het verwerken en bezorgen van de bestellingen.

  De naam waarop u kunt vertrouwen

  • “Vertrouwen is de lijm van het leven. Het is het meest essentiële ingrediënt in effectieve communicatie. Het is het fundamentele principe dat alle relaties ondersteunt.” Stephan Covey. Wij geloven in deze filosofie, die onze groei heeft geleid en ons heeft geholpen het vertrouwen van onze wereldwijde klanten te winnen.
  • We zijn trots – individueel en collectief – op de kwaliteit van ons werk, de geavanceerde processen die we gebruiken, de producten en diensten die we leveren, en op de erkende en gevalideerde doeltreffendheid van ons continue verbeteringsprogramma. We zijn er trots op dat we vóór onze concurrentie tegemoet kunnen komen aan de behoeften van geselecteerde klanten. We zijn er trots op dat we niveaus van financieel rendement behalen en behouden als een maatstaf, afgezien van de cijfers, van de waarde die onze klanten volgens ons creëren.
  • Met een breed scala aan kwaliteitsproducten, een goed opgeleid klantenserviceteam, efficiënte en snelle service, gratis en tijdige levering, is Lavettos inderdaad de naam die u kunt vertrouwen!

  100% Tevreden of Terugbetaling

  We bieden een 30 dagen geld-terug-garantie na ontvangst van de artikelen!

  Gratis Traceerbare Verzending

  We bieden gratis traceerbare levering op alle bestellingen overal in NL & BE.

  24/7 Klantenservice

  Ons team staat tot je beschikking voor elke vraag over ons product of je bestelling.

  Veilig Afrekenen

  Onze online betalingsverwerking is 100% veilig en SSL gecodeerd.