Meteen naar de content

🚚 GRATIS TRACEERBARE VERZENDING

50% KORTING EINDIGT VANDAAG!

🫶 30 DAGEN TEVREDEN OF TERUGBETALING

🔒 100% VEILIG BETALEN

🥇 5.300+ TEVREDEN KLANTEN

  Over ons

  Lavettos™ is een merk dat is toegewijd aan het leveren van een reeks kwaliteitsproducten die zijn doordrenkt van liefde en genegenheid. Onze producten zijn zorgvuldig gemaakt met aandacht voor detail, met als doel om welzijn in je leven te brengen en te verbeteren. Kies Lavettos™ voor uitzonderlijke producten die vreugde en eenvoud brengen in je dagelijks leven.

  Lavettos™ is niet zomaar een merk, het is een symbool van liefde en zorg.

  Ons doel is om u te helpen uw leven te veranderen met ons uitgebreide assortiment producten, ontworpen om aan individuele behoeften en voorkeuren te voldoen. Het enthousiasme en de passie voor innovatieve producten is het resultaat van talloze moeilijkheden in ons dagelijks leven, die we zelf dagelijks moesten ervaren. Daar willen we verandering in brengen en daarom bieden we producten die je leven makkelijker maken!

  Wie zijn we?

  Een team van jonge, gepassioneerde en visionaire mensen.

  • Lavettos™ is opgericht door een groep gepassioneerde ondernemers die een duidelijke visie hadden om innovatieve producten van de hoogste kwaliteit en service aan de klanten te bieden.

  We zijn toegewijd aan onze kernwaarden om unieke producten te creëren tegen betaalbare prijzen waar je van zult houden. Ons doel is om een klantgericht bedrijf te zijn, waar klanten alles voor thuis kunnen vinden, ontdekken en kopen bij Lavettos™.

  Onze service en toezeggingen

  • Ze zeggen dat geld geen geluk kan kopen, maar bij Lavettos™ geeft elke cent die je uitgeeft je veel geluk!

    De naam waarop u kunt vertrouwen

    • “Vertrouwen is de lijm van het leven. Het is het meest essentiële ingrediënt in effectieve communicatie. Het is het fundamentele principe dat alle relaties ondersteunt.” Stephan Covey. Wij geloven in deze filosofie, die onze groei heeft geleid en ons heeft geholpen het vertrouwen van onze klanten te winnen.
    • We zijn trots - individueel en collectief - op de kwaliteit van ons werk, de geavanceerde processen die we gebruiken, de producten en diensten die we leveren, en op de erkende en gevalideerde doeltreffendheid van ons continue verbeteringsprogramma. We zijn er trots op dat we vóór onze concurrentie tegemoet kunnen komen aan de behoeften van geselecteerde klanten.
    • Met een breed scala aan kwaliteitsproducten, een goed opgeleid klantenserviceteam, efficiënte en snelle service, gratis en tijdige levering, is Lavettos™ inderdaad de naam waarop u kunt vertrouwen!

    100% Tevreden of Terugbetaling

    We bieden een 30 dagen geld-terug-garantie na ontvangst van de artikelen!

    Gratis Traceerbare Verzending

    We bieden gratis traceerbare levering op alle bestellingen overal in NL & BE.

    24/7 Klantenservice

    Ons team staat tot je beschikking voor elke vraag over ons product of je bestelling.

    Veilig Afrekenen

    Onze online betalingsverwerking is 100% veilig en SSL gecodeerd.