Meteen naar de content

🚚 GRATIS TRACEERBARE VERZENDING

50% KORTING EINDIGT VANDAAG!

🫶 30 DAGEN TEVREDEN OF TERUGBETALING

🔒 100% VEILIG BETALEN

🥇 5.300+ TEVREDEN KLANTEN

  Retour- en terugbetalingsbeleid

  We streven ernaar om onze klanten 100% tevreden te stellen met het product dat ze bij ons hebben gekocht.

  Als u problemen met de verzending of het product ondervindt, kunt u een e-mail sturen naar info@lavettos.com en ons team helpt je meteen verder.

  RETOURNEREN EN RUILEN

  We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je na ontvangst van je artikel 30 dagen de tijd hebt om een ​​retour/ruil aan te vragen.

  Om in aanmerking te komen voor een retournering, moet uw artikel in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met kaartjes en in de originele verpakking. U hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

  Neem contact met ons op via info@lavettos.com om uw retourzending te initiëren. Houd er rekening mee dat u de retourkosten moet betalen die zijn verbonden aan het terugsturen van uw bestelling naar ons magazijn in China en ons de trackinginformatie voor uw retour moet e-mailen.

  We zullen je een e-mail sturen om te bevestigen zodra je retourzending is verwerkt en het artikel vervangen of de terugbetaling verwerken volgens je verzoek.

  Als u een artikel retourneert zonder onze klantenservice hiervan op de hoogte te stellen, zal onze kwaliteitsafdeling het artikel als niet-restitueerbaar beschouwen.

  ANNULERING

  Als je je bestelling wilt annuleren, neem dan binnen 6 uur na bestelling contact op met ons klantenserviceteam of stuur een e-mail naar info@lavettos.com . Elke bestelling blijft 6 uur in een verwerkingsstatus totdat deze wordt verzonden naar onze operationele faciliteit voor onmiddellijke uitvoering.

  Helaas kunnen we uw bestelling niet meer annuleren nadat deze is verwerkt en/of verzonden.

  DEFECTE/BESCHADIGDE/VERKEERD VERZONDEN ARTIKELEN

  U komt in aanmerking voor een volledige terugbetaling of omruiling als we u een defect, beschadigd of verkeerd verzonden artikel hebben verzonden.

  Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect of beschadigd is of als u het verkeerde artikel ontvangt, zodat we het probleem kunnen evalueren en het recht kunnen zetten. Er moet een video naar het klantenserviceteam worden gestuurd om uw claim te ondersteunen.

  EUROPESE UNIE 14 DAGEN AFKOELPERIODE

  Niettegenstaande het bovenstaande, als de goederen naar de Europese Unie worden verzonden, hebt u het recht om uw bestelling binnen 14 dagen te annuleren of te retourneren, om welke reden dan ook en zonder rechtvaardiging. Zoals hierboven vermeld, moet uw artikel zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen, ongedragen of ongebruikt, met kaartjes en in de originele verpakking. U hebt ook de kassabon of het aankoopbewijs nodig.

  TERUGBETALINGEN

  Na ontvangst van uw pakket worden uw producten onderzocht en wordt binnen 7-10 werkdagen een volledige terugbetaling uitgevoerd via uw oorspronkelijke betaalmethode. Er wordt een ontvangstbewijs per e-mail verzonden naar het e-mailadres dat u hebt gebruikt bij uw oorspronkelijke aankoop.

  Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en geboekt. Als er meer dan 14 werkdagen zijn verstreken sinds we uw retour hebben goedgekeurd, neem dan contact met ons op via info@lavettos.com

  100% Tevreden of Terugbetaling

  We bieden een 30 dagen geld-terug-garantie na ontvangst van de artikelen!

  Gratis Traceerbare Verzending

  We bieden gratis traceerbare levering op alle bestellingen overal in NL & BE.

  24/7 Klantenservice

  Ons team staat tot je beschikking voor elke vraag over ons product of je bestelling.

  Veilig Afrekenen

  Onze online betalingsverwerking is 100% veilig en SSL gecodeerd.