Meteen naar de content

🚚 GRATIS TRACEERBARE VERZENDING

50% KORTING EINDIGT VANDAAG!

🫶 30 DAGEN TEVREDEN OF TERUGBETALING

🔒 100% VEILIG BETALEN

🥇 5.300+ TEVREDEN KLANTEN

  Veelgestelde vragen

  Heb ik een account nodig om te bestellen?

  Nee, u kunt ook als gast een bestelling plaatsen. Maar er zijn enkele voordelen als u een account bij ons heeft:

  • Snel afrekenproces

  • Bekijk eenvoudig uw bestelstatus en bestelgeschiedenis

  • Ontvang updates over onze nieuwe releases en speciale promoties

  Wat als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

  Klik op de inlogpagina op "Wachtwoord vergeten?" en je wordt doorgestuurd naar een pagina waar je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

  Wat als ik het verkeerde e-mailadres heb ingevoerd?

  Neem dan contact met ons op zodat wij uw e-mailadres kunnen wijzigen. We kunnen uw e-mailadres, naam en adres wijzigen, maar we kunnen uw bestelling niet wijzigen. Vul daarom uw adres zo volledig mogelijk in, anders wordt het pakket dat we naar u verzenden naar ons teruggestuurd, of negeren we uw verzoek om op te slaan iedereen de moeite.

  Zijn er wisselkoersen?

  Al onze transacties zijn binnen Amerikaanse dollars sterling. Als uw creditcard in een andere valuta is gebaseerd, wordt het totaal van uw bestelling berekend in overeenstemming met de dagelijkse wisselkoers van de datum waarop uw kaartuitgever de transactie verwerkt.

  Welke betaalmethoden accepteert u?

  We accepteren alle gangbare creditcards (VISA, Mastercard, AMEX) en PayPal-betalingen. We accepteren geen persoonlijke cheques, postwissels, directe bankoverschrijvingen, pinbetalingen of onder rembours.

  Hoe veilig is mijn online bestelling?

  Wanneer u online koopt met uw creditcard, wordt al uw informatie ingevoerd op een SSL-beveiligde webpagina. Uw informatie wordt vervolgens SSL-gecodeerd en rechtstreeks naar het netwerk van onze creditcardaanbieder verzonden, waar uw kaart en transactie worden geautoriseerd en goedgekeurd. Uw creditcardgegevens worden niet op onze servers opgeslagen.

  Hoe wijzig of annuleer ik mijn bestelling?

  We behouden ons het recht voor om op elk moment na ontvangst van de bestelling de bestelling, of een deel daarvan, naar eigen goeddunken te accepteren of te weigeren, zelfs nadat de klant een orderbevestiging heeft ontvangen of nadat de creditcard is geautoriseerd. Als de creditcard al is geautoriseerd voor de aankoop en de bestelling wordt geannuleerd, schrijven we een tegoed uit op de oorspronkelijke betaalmethode.

  Elke annulering nadat een bestelling is geplaatst, is onderhevig aan annuleringskosten van $ 0,5 ongeacht het tijdstip waarop de bestelling is geplaatst (zelfs als het maar een seconde later is), aangezien de verkoper/creditcard ons kosten in rekening brengt voor annuleringen.

  Houd er rekening mee dat bestellingen die al zijn verpakt of verzonden niet kunnen worden geannuleerd.

  Hoe stel ik mijn verzendadres in?

  Aangezien onze website en service op het Engels zijn gebaseerd, moet alle informatie die u hebt ingevoerd een Engelse invoermethode zijn, inclusief interpunctie. Als bepaalde letters van uw adres niet-Engelse letters bevatten, wordt u geadviseerd om in plaats daarvan soortgelijke Engelse letters te gebruiken. U kunt bijvoorbeeld de letter "?" naar "c".

  Kan ik mijn verzendadres wijzigen nadat ik een bestelling heb geplaatst?

  Houd er rekening mee dat uw verzendadres niet kan worden herzien nadat de bestelling is verwerkt of verzonden. Gelieve uw verzendadres bij te werken naar uw woonadres in plaats van uw beroepsadres, aangezien we niet weten hoe lang de douane van de bestemming het pakket in de wacht zal houden.

  Wanneer komt mijn bestelling aan?

  De levertijd is gebaseerd op de verzendoptie die u heeft gekozen. Zodra de bestelling is verzonden, e-mailen we uw trackinginformatie de volgende dag, aangezien trackinginformatie over het algemeen 24 uur nadat we de bestelling hebben verzonden beschikbaar wordt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douane in uw land.

  Hoe volg ik mijn bestelling?

  We zullen uw trackinginformatie e-mailen zodra uw bestelling is verzonden. Meestal ontvang je het trackingnummer een dag nadat we je bestelling hebben verzonden.

  Kan ik meerdere kortingscodes in één bestelling gebruiken?

  Actie- en kortingscodes kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere acties en kortingen, tenzij anders vermeld.

  Wat moet ik doen als er artikelen ontbreken in mijn bestelling?

  Mocht er nog iets ontbreken, neem dan direct contact met ons op.

  Wanneer wordt mijn bestelling verwerkt?

  Alle bestellingen worden afgehandeld en verzonden vanuit ons magazijn in het buitenland. Houd rekening met extra tijd om uw bestelling te verwerken tijdens vakanties en verkoopseizoenen.

  Wij verwerken bestellingen tussen maandag en vrijdag. Bestellingen worden binnen 2-3 werkdagen vanaf de besteldatum verwerkt en de volgende dag na de verwerkingsdag verzonden. Houd er rekening mee dat we niet verzenden in het weekend.

  Neem contact met ons op als u na 5 werkdagen vanaf de dag dat u uw betaling heeft voltooid, geen trackingbevestiging ontvangt.

  Word ik belast met invoerrechten en belastingen?

  De prijzen die op onze site worden weergegeven, zijn belastingvrij in Amerikaanse dollars, wat betekent dat u mogelijk invoerrechten en belastingen moet betalen zodra u uw bestelling ontvangt.

  Invoerbelastingen, invoerrechten en gerelateerde douanekosten kunnen in rekening worden gebracht zodra uw bestelling op de eindbestemming aankomt, die worden bepaald door uw lokale douanekantoor.

  De betaling van deze toeslagen en belastingen is uw verantwoordelijkheid en wordt niet door ons gedekt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen veroorzaakt door de douane in uw land. Neem voor meer informatie over kosten contact op met uw lokale douanekantoor.

  Hoe retourneer ik een artikel?

  Als u niet tevreden bent met uw aankoop en een artikel wilt retourneren, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op. Vermeld hierbij je ordernummer en de reden van retour. Onze klantenservice zal het retourverzoek beoordelen en verdere instructies sturen als de retour is goedgekeurd.

  Raadpleeg ons retourbeleid voor een lijst met definitieve verkoopartikelen. Alle retourzendingen moeten in originele staat zijn met intacte verpakking.

  Wat als de artikelen die ik heb ontvangen defect/verkeerd/beschadigd zijn?

  Neem binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op als u goederen heeft ontvangen die onjuist, ontbrekend en/of defect zijn. Vermeld bij ontvangst van uw pakket uw bestelnummer, foto's van het artikel/de artikelen en alle gerelateerde referenties. We zullen ons uiterste best doen om uw zaak zo snel mogelijk op te lossen. Hoe lang duurt het retourproces? Het verwerken van retourzendingen kan tot 14 werkdagen duren vanaf de dag dat we uw retour hebben ontvangen. We sturen je een e-mail ter bevestiging zodra je retourzending is verwerkt.

  Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

  Alle terugbetalingen worden bijgeschreven op uw oorspronkelijke betaalmethode. Als u met een creditcard of betaalkaart heeft betaald, worden de terugbetalingen binnen 7-10 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel of annuleringsverzoek naar de bank die de kaart heeft uitgegeven, overgemaakt. Neem contact op met de bank die de kaart heeft uitgegeven als u wilt weten wanneer het tegoed op uw rekening wordt bijgeschreven. Als je nog geen tegoed hebt ontvangen voor je retourzending, ga dan als volgt te werk: Neem contact op met de bank/creditcardmaatschappij. Het kan enige tijd duren voordat de terugbetaling op uw rekening wordt bijgeschreven.

  100% Tevreden of Terugbetaling

  We bieden een 30 dagen geld-terug-garantie na ontvangst van de artikelen!

  Gratis Traceerbare Verzending

  We bieden gratis traceerbare levering op alle bestellingen overal in NL & BE.

  24/7 Klantenservice

  Ons team staat tot je beschikking voor elke vraag over ons product of je bestelling.

  Veilig Afrekenen

  Onze online betalingsverwerking is 100% veilig en SSL gecodeerd.