Meteen naar de content

🚚 GRATIS TRACEERBARE VERZENDING

50% KORTING EINDIGT VANDAAG!

🫶 30 DAGEN TEVREDEN OF TERUGBETALING

🔒 100% VEILIG BETALEN

🥇 5.300+ TEVREDEN KLANTEN

  Annulerings-, retour- en restitutiebeleid-origineel

  Bij Lavettos streven we ernaar om onze klanten 100% tevreden te stellen met het product dat ze bij ons hebben gekocht.

  Als u problemen met de verzending of het product ondervindt, kunt u een e-mail sturen naar info@lavettos.com inclusief een toelichting en foto's met de reden van uw verzoek. en ons team helpt je meteen verder.

  Vul a.u.b. uw adres volledig in, anders wordt het pakket dat we naar u opsturen naar ons teruggestuurd, of negeren we uw verzoek gewoon om iedereen de moeite te besparen.

  =================>> RETOUREN & RUILINGEN <<=================

  Alle producten worden geleverd met een vervangings-/terugbetalingsgarantie gedurende 30 DAGEN vanaf de datum van aankoop. Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet het artikel ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het heeft ontvangen. Het moet ook goed verpakt zijn.

  Als u uw product wilt retourneren/ruilen, neem dan binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling contact met ons op. we zullen uw aankoop vervangen of terugbetalen na bevestiging. Het verwerken van retourzendingen kan tot 14 werkdagen duren vanaf de dag dat we uw retour hebben ontvangen. We sturen je een e-mail ter bevestiging zodra je retourzending is verwerkt. Lees en volg de onderstaande instructies voordat u artikelen aan ons retourneert. Zorg ervoor dat u ons retourbeleid begrijpt en dat aan alle criteria is voldaan voordat u artikelen fysiek naar ons terugstuurt.

  * Als het artikel dat je hebt ontvangen niet helemaal correct op onze website staat beschreven en niet bij je past dan kun je een e-mail sturen naar info@lavettos.com om binnen 30 dagen een RETOUR of RUIL aan te vragen.

  * Het schriftelijke verzoek dient het ordernummer en de te retourneren artikelcode(s) te bevatten, de reden van retournering: terugbetaling, maatomruil of kleuromruil, en een toelichting en foto's met de reden.

  * Zodra uw aanvraag is goedgekeurd, geeft onze klantenservice u het retouradres (niet het vestigingsadres of het pakketadres). Stuur het artikel zo snel mogelijk terug naar het retouradres en stuur ons het trackingnummer.

  * Alle geretourneerde artikelen worden geïnspecteerd. We zullen de juiste opnieuw verzenden of de terugbetaling verwerken wanneer we bevestigen dat het product de door u genoemde problemen heeft.

  * Als u een probleem heeft dat hierboven niet vermeld staat, stuur dan een e-mail naar info@lavettos.com binnen 30 dagen na de leveringsdatum, inclusief een toelichting en foto's met de reden voor uw verzoek.

  ===================>> ANNULERING <<====================

  Annuleer onbetaalde bestellingen

  Als je bestelling niet is betaald, kun je deze eenvoudig zelf annuleren.

  neem dan zo vriendelijk contact met ons op via info@lavettos.com Vermeld voor de snelste oplossing uw bestelnummer. Bedankt!

  Betaalde bestellingen annuleren

  Als uw bestelling is betaald, dient u contact met ons op te nemen via info@lavettos.com zo spoedig mogelijk. Helaas kunnen we uw bestelling niet meer annuleren nadat deze is verwerkt en/of verzonden.

  ========>> DEFECTE/BESCHADIGDE/VERKEERD VERZONDEN ITEMS <<===========

  U komt in aanmerking voor een gedeeltelijke/volledige terugbetaling of omruiling als we u een defect, beschadigd of verkeerd verzonden artikel hebben verzonden. Als u denkt dat uw artikel beschadigd is geraakt tijdens de verzending, moet u "Bewijs van Schade"-documentatie verkrijgen van uw vervoerder, die bij uw geretourneerde pakket hoort te zitten.

  =======================>> TERUGBETALING <<===================== ===

  Na ontvangst van uw pakket worden uw producten onderzocht en wordt het volledige bedrag terugbetaald via uw oorspronkelijke betaalmethode. Er wordt een ontvangstbewijs per e-mail verzonden naar het e-mailadres dat u hebt gebruikt bij uw oorspronkelijke aankoop.

  *Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, afgeprijsde artikelen kunnen helaas niet worden terugbetaald.

  * Als u een artikel retourneert zonder onze klantenservice hiervan op de hoogte te stellen, beschouwt onze kwaliteitsafdeling het artikel als niet-restitueerbaar.

  =================>> LATE/ONTBREKENDE TERUGBETALINGEN <<=================

  Alle terugbetalingen worden bijgeschreven op uw oorspronkelijke betaalmethode. Als u met een creditcard of betaalkaart heeft betaald, worden de terugbetalingen binnen 7-10 werkdagen na ontvangst van het geretourneerde artikel of annuleringsverzoek naar de bank die de kaart heeft uitgegeven, overgemaakt.

  Als je geen restitutie hebt ontvangen, kun je de volgende stappen ondernemen:

  *Controleer nogmaals uw bank- of PayPal-saldo (transactie kan vertraging oplopen).

  *Neem contact op met uw bank/creditcardmaatschappij (het kan enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel wordt vrijgegeven, aangezien het 7-10 werkdagen kan duren om het saldo te verwerken).

  Als je dit allemaal hebt gedaan en je terugbetaling nog steeds niet hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@lavettos.com .

  ===========>> VERZENDKOSTEN & OPNIEUW AANBIEDEN KOSTEN <<==============

  Om uw product te retourneren, dient u uw product te mailen naar info@lavettos.com . E-mail ons met uw ordernummer voor meer informatie.

  * Kopers zijn verantwoordelijk voor de kosten van retourzending. Als er geen probleem met de productkwaliteit is vanwege persoonlijke redenen van de klant, zoals een hekel hebben aan/de verkeerde kleur kiezen/de verkeerde maat kiezen...

  *Lavettos is verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. Als het product defect/beschadigd/ontbrekend artikel/verkeerd artikel is

  *We brengen geen heraanbiedingskosten in rekening.

  100% Tevreden of Terugbetaling

  We bieden een 30 dagen geld-terug-garantie na ontvangst van de artikelen!

  Gratis Traceerbare Verzending

  We bieden gratis traceerbare levering op alle bestellingen overal in NL & BE.

  24/7 Klantenservice

  Ons team staat tot je beschikking voor elke vraag over ons product of je bestelling.

  Veilig Afrekenen

  Onze online betalingsverwerking is 100% veilig en SSL gecodeerd.